1

Subiect: strategie..

Multi oameni joaca poker in ziua de azi.. as vrea ca sa posteze care poate anumite strategii de care a auzit.. le aplica... sau daca vrea sa ne dezvaluie anumite secretye `` de castigat`` smile

Re: strategie..

Precizeaza cartile din mana locul la masa si pariurile (preflop-flop-turn-river) , si poate am avea si noi ceva de adaugat dar asa fara nimic nu pera putem sa iti recomand o strategie .

Cateva dintre strategiile care ar putea fi aplicate le gasesti si pe site...Despre o strategie anume nu poti vorbi pentru ca fiecare are strategia lui. Tu iti poti alege care iti place mai mult din cele existente deja. Si strategiile majoritatea le schimba de la o masa de joc la alta masa de joc in functie de adversati. Iar daca se joaca la cash acolo se joaca intr`un fel pe cand la un turneu se joaca cu totul diferit. Care ar fii motivul pentru care se joaca diferit ? La cash games foarte usor se poate da un rebuy de minim si la fel de usor se poate si iesi cu orice castig pe cand la un turneu nu poti sa iesi si sa intrii cand vrei. Deci la un turneu incerci sa joci cum stii mai bine si sa nu incerci multe miscari. Daca esti nelamurit mai posteaza aici si incerc sa iti raspund. Sper ca ai inteles ce vroiam sa zic. Spor...

4

chainsaw .. stiam si eu.. chestile ce mi le`ai zis... eu vroiam sa ajut pe altii..cei care nu stiu.. mai deschidem si noi un subiect wink

si in general la Freeroluri...nu prea poti practica stilul de joc...dece?
1 toti dau all in mana de mana
2 si dak ai o carte buna es favorit preflop,ma sunt 3-4 la care le intra de ex: chinta

Dupa prima ora incepi sa jaci serios poker...dupa parerea mea.
asa e si in cazul turneelor buy`in...nu se uita pe 2-3 $ un rebuy smile