Subiect: vacanta

salutare
unde mergeti la vara?

Re: vacanta

Vedem noi in functie de ce o sa iasa in sesiune smile.

Eu zic de preferabil undeva la mare , sa vad AAPPAAA smile) . Si daca stam naspa cu bugetu' undeva prin apropiere la munete smile .Oricum , Ar fi o chestie k-lumea sa ne intalnim toti astia de pe forum , care suntem acuma , si cine o sa mai vine pe la noi , undeva la munte/mare sa facem un party JocPoker style tongue .

PS : Bafta cei care au examene si bac smile

cum va numiti cred ca am jucat cu careva dintre voi poker live:P

Pe mine aka. Crashyke = Norbi
Si pe Chaisaw = Sergiu

dada am jucat tongue is Kovacs

sanatate

Bine o duc unii...vine vacanta!!! va doare in 14 ... trageti tare  si numai bine succes la bac si in sesiune!!!..si din lulie incepem cu adevarat vacanta "mancat bine baut bine dimineata sculat mort"

vacanta .. .pai ce fac de obicei .. dorm .. mananc .. putzin baschet .. si bautura
smile)
tongue

Faine planuri ai pentru vacatnza...:) De dormit si de baut se poate si in timpul anului...Altceva mai interesant ?:)

9

`Dinilai` io zic sa dormiti cat mai putin  , nu are rost sa`ti dormi viata smile) .. esti tanar smile ai vreme.. la clubul pensionarilor acolo la 60 de ani sa joci tata ziua poker smile) si sa dormi smile)
Oricum in vacanta e fain.. numai sa ai bani..:)
De la un timp cand nu ai bani te plictisesti smile)

keke lasa planurile de vacanta ca ai 2 sapt. grele iar abia apoi poti zice ca esti in vacanta ! lol  oricum se anunta o vara pericol :!: Belis   venimmmmmmmmm

11

Vacanta? Ce-i aia? hmm

threadul este descis de anul trecut.
apropo in vacanta asta de vara ce vo`ti face?..innafara de cei care lucreaza big_smile

13

Voi lucra. Yey. big_smile

probabil acasa, nu prea mai merge in 2011 cu vacante... neutral  sad