Subiect: Liga I

Sa vedem ce se aude de liga I inainte de ultima etapa. Inca este deschis campionatul si drumul spre cupele europene. Deci parerea mea este ca inca se mai poate paria pe ultima etapa...Sa vedem poate ca o sa iasa ceva de acolo...O sa analizez un pic ceva meciuri si mai postez ceva aici ca sa vedem ce cote se aduna...

Re: Liga I

Daca ne uitam un pic la clasament si la mecuri sunt cateva meciuri care chiar sunt destul de bune.

CS Otopeni - Farul Constanţa - Meci care este de evitat pentru ca ambele echipe sunt la retrogradare si poate fi surpriza..

FC Argeş Piteşti - Dinamo Bucureşt    - Acesta este un meci deschis deoarece daca Timisoara castiga cele 6 puncte Dinamo are nevoie neaparat de victorie pe cand Argesul nu prea are multe de pierdut. Deci pronosticul meu este Dinamo. Cota aproximativ 1.7

FC Braşov     - FC Timişoara    - Cu toate ca Brasovul in ultima etapa a castigat cu Dinamo eu cred ca Timisoara va fi echipa care va pleca cu 3 puncte de la Brasov. Motivul pentru care cred asta este ca sunt mai cu picioarele pe pamant decat cei de la Dinamo si o sa faca un meci bun acolo. Deci pronostic Timisoara. Cota 2.1

Gaz Metan Mediaş - CFR Cluj - Este un meci de evitat deoarece CFR`u este deja calificate in Europa League dar totusi ar trebui sa bata deoarece daca pierde meciul poate sa mai cada cateva locuri si sa joace un tur preliminar in plus. Iar Gaz Metan ma indoiesc ca o sa le punce ceva probleme deoarece este deja retrogradata. Pronostic CFR. Cota 1.7

Gloria Buzău - Gloria Bistriţa - Un meci care il evit deoarece sunt 2 echipe din coada clasamentului si oricand pt fi surprize. Deci next.:)

Pandurii Tg. Jiu - Oţelul Galaţi    - 2 echipe la egalitate de puncte care nu au nimik nici de pierdut nici de castigat. Deci next.

Rapid Bucureşti - Politehnica Iaşi - Rapid inca mai spera la Europa League si mai are sanse si matematice pe cand Iasiul nu mai are sanse la nimik. Nici macar la retrogradare:). Deci mergem pe Rapid. Cota 1.35

Unirea Urziceni - Steaua Bucureşti - Toata lumea stie ca nu se pariaza cu sufletul deci meciul asta il evit deoarece sunt stelist. Nici nu vreau sa comentez pentru ca este un meci greu si este un meci care poate sa decida campionatul si in acelasi timp o participare in Europa League.

Universitatea Craiova - Vaslui    - Vasluiul are aceleasi sanse matematice care le are si Rapidul la calificare in Europa League. Dar din pacate Vasluiul intalneste o echipa care momentan d.p.d.v. matematic este un Europa dar in caz de infrangere poate sa ramana acasa. Deci este un meci deschis si eu merg pe lotul lu` Mititelu`. Pronostic Craiova. Cota 1.65. O alta varianta ar fii sa se dea peste 2.5 deoarece parerea mea este ca ambele echipe vor miza pe atac. Cota la peste 2.5 goluri este 2.3.

Deci am adunat cote in cazul1(La ultimul meci pronostic Craiova): 13.51

Iar in cel de`al 2`lea caz(cand mizam peste 2.5 goluri): 18.84

Bafta. O sa revin dupa etapa cu ce am rezolvat...O sa joc cred ambele variante. In functie de buget smile

3

bafta !!! sa le iei bani la orice casa ai juca.

4

baniiiiI!!!!

5

eu cred ca ar fi bine sa intrii pe site si sa ne postezi in fiecare zi cate un meci '' sigur'' o cota frumusica de la 1.5 in sus. Multa bafta la meciuri. sa nu ne dezamagesti. sal

Interesante meciuri intr-adevar in ultima etapa, insa trebuie multa atentie la ce trebuie pariat si ce trebuie evitat, pentru ca se stie, ultimele etape produc mari surprize, pe care majoritatea pariorilor pierd bani pentru ca merg pe favoriti, insa exista si asa numitii speculanti, care urmaresc in mod special cotele mari si merg pe "bombe".

Din aceasta ultima etapa a Ligii lu' Mitica consider ca urmatoarele meciuri merita jucate: FC Arges - Dinamo 2, Universitatea Craiova over 2.5 si Rapid - Poli Iasi 1.

1. FC Arges - Dinamo 2 @ 2.10 bookie bet365 sau interwetten

Cainii rosii nu-si permit inca un pas gresit, ar fi deja mult prea mult, dupa ce au reusit "performanta" de a pierde titlul in ultimele 2 etape, iar alt rezultat decat o victorie astazi i-ar putea scoate afara pana si din preliminariile pentru Europa League, ceea ce cu siguranta jucatorii nu-si doresc, atat pentru onoarea de a juca in cea mai puternica competitie, cat si pentru frica de suporteri, care se afla la capatul rabdarii. Desi Arges a pierdut o singura partida pe teren propriu, acest lucru s-a intamplat acum doua etape, cand probabil, lipsiti de motivatie, jucatorii pitesteni au lasat-o mai moale, cedand 3 partide la rand. Cu siguranta Dinamo nu va avea viata usoara astazi, insa totusi cred ca jucatorii vor da totul pe teren ca sa obtina victoria, care in mod normal nu trebuie sa mearga in alta parte decat in curtea fostilor campioni.

2. Universitatea Craiova - FC Vaslui over2.5 @ 2.10 bookie bet365

Ambele formatii au sanse sa joace in Cupa Uefa in sezonul 2009/2010, insa pentru aceasta cele doua au mare nevoie de victorie, si cele doua echipe vor incerca cu siguranta sa inscrie, mizand pe cartea atacului, iar la valoarea jucatorilor ofensivi ce vor juca astazi, ma astept la cel putin 3 goluri, care sa incinga si mai mult atmosfera acestei intalniri.

3. Rapid - Poli Iasi 1 @ 1.33 bookie gamebookers

Rapidul lui Hizo va juca astazi pe Giulesti in ultimul meci oficial din acest sezon, si va incerca sa obtina toate cele 3 puncte, pentru ca la sfarsitul zilei sa stie cu siguranta ca vor juca in urmatoare editie de Uefa Cup, acest lucru fiind dependent si de ceea ce se va intampla si pe restul stadionelor. Cu siguranta dorinta de victorie este foarte mare, iar un rezultat negativ ar fi ca un cutit rasucit in rana pentru giulesteni.

Sa avem bafta!!! wink

Vizitati topicul "Bets with The Booker" din sectiunea "Jurnale pariuri" pentru mult mai multe ponturi...

Scuzati intarzierea cu care am postat....Din pacate in ultima etapa au fost ceva surprize...Dinamo a pierdut la scor. Nimeni nu se astepta ca Dinamo sa primeasca 5 goulri si sa inscrie doar 2. La Craiova nu a fost inscris decat un gol de catre Vaslui. Si surprizele continua. Din pacate...Vedem alt bilet poate ca o sa iasa ceva smile

9

Acum ca s-au terminat campionatele peste tot, ai putea sa ne indrumi spre alte metode de a face bani usor. Daca pariurile nu merg, sper sa mearga poker-ul sau sa uitam o perioada de fotbal si sa incepem cu tenis, volei baschet sau mai nou Bassebal.

Nu ma prea pot baza pe alte sporturi in afara de tennis si fotbal. Ca la restu nu ma prea ricep. O sa revin sa postez cateva strategii de a castiga destul de usor bani...Care este testata si merge. Nu duce la castig 100% dar pe termen lung si daca stii momentul cand trebuie sa retragi poate aduce profituri serioase...

Vad ca nu s-a mai postat de mult pe aici de aceea as avea o propunere ...
Ce ziceti daca s-ar organiza de acum pana la final un campionat de pronosticuri din Liga 1, cu ceva premii motivante (daca exista posibilitatea, nush eu ceva turnee cu parola doar pentru ei sau ceva de genu) pentru primele locuri, depinzand de numarul de participanti la campionat.
Daca nu ati avea cine se ocupa de asta ma ofer eu, si sper ca si Chainsaw ca oricum nu face nimic toata ziua wink) tongue

Doar daca vi se pare ok ideea ... poate s-ar mai aduna lume pe forum, si nu cred ca din cei deja inregistrati nu s-ar pricepe la asa ceva big_smile